Njoftohu me  Komunitetin e Ndryshimtarëve:

 

Ku shkon për zhvillim personal?

N'kafe shkojmë me shoqni. N'shpi rrimë me familje. N'punë jemi me kolegë.

Ku shkojmë për me zhvillu veten? 

Mentori këtu, po du me nda një tregim t'shpejtë. Kom qenë fatlum me u rrethu me persona të cilët ishin multi-milionera me një darkë në Kaliforni ku i pyeta:

✅ "Sa përqind e suksesit tond është rezultat i mendësisë tonde?”

A e  din cilat ken përgjigjet? Krejt thanë n’mes 95% e 99%. Me la shumë përshtypje, po nuk më befasoi se edhe une krejt cka kom arrite n’jeten teme eshte rezultat investimit në mendësinë dhe mirëqenien tem.

N'Kosovë e kom vërejtë që nuk kemi shumë mundësi dhe hapësirë me punu me veten. Dinamika e Kosovës diqysh t’bon që veten me qitë në rendin e fundit të prioriteteve. Ka ardhë koha me bo diçka ma ndryshe...

Thelbi i platformës Ndryshimtarët është KOMUNITETI

Deri tash, gati +90 persona kanë qenë pjesë e kurseve edhe s’bashku e kemi zhvillu një komunitet që e ka tre komponenta kryesore:

Sfidat Mujore

Secila sfidë është dizajnuar për zhvillim personal e mirëqenie, po në pergjithësi të gjitha sfidat i kanë takimet online n’zoom, kanë komunitetin në viber shumë t’gjallë, puntoritë më të thella së bashku në Prishtinë, edhe evente të ndryshme.

Viber

A po te vyn akses në energji pozitive kur të don ti? Pa problem! Komuniteti n'Viber është një hapësire ku bon pyetje, jep përgjigje, ndëgjon reflektime dhe gjen inspirim çdo ditë. 

Punëtoritë

Ne e kemi një model hybrid të punëtorive ku kemi takime t'shpeshta n'Zoom, por edhe punëtori e ngjarje live. Këto janë sesione për me hy pak ma thellë, mbushësh energji, edhe e kupton qe nuk je vetëm. Këtu ndodh transformimi!

Sfida e muajit Mars

Prioritizo Mirëqenien

Për me pas mirëqenie duhet me investu pak n’veten. E plot njerëz t’thojnë që investim ma t’mirë se n’mirëqenie nuk ka. Si qysh i lan dhambët dy herë n’ditë për shëndetin dental, çka je tu bo dy herë n’ditë për shëndetin mendor, për shëndetin fizik.

Duhet me bo diçka për me u kujdes për veten shoqni. Duhet me i gjetë disa praktika. Po problemi nuk është cilat praktika me i bo, problemi po është se qysh me bo kohë për veten edhe me i kriju qito praktika rregulisht. Për këtë arsye e kemi Komunitetin e Ndryshimtarëve edhe sfidat mujore për me përkrahë njoni-tjetrin me bo kohë për vete. Meso ma shumë për detajet n'video këtu: 

 

1 Mujore

€30

Standard

 • Për me u bashkangjitë n'sfidën e Marsit
 • Për me pas akses n'Viber grup
 • Për me na u bashkangjite në të gjitha puntoritë e ngjarjet
 • Për me Manifestu 2023 qysh ke qef vet
 • Për me zhvillu vetën

Zbritja vlenë deri me 25 Shkurt. Çmimi pa zbritje është 40 euro.

Regjistrohu

2 Mujore

€55

 • Të gjitha ato në paketen 1 Mujore po edhe...
 • Bashkangjitu n'darkat e Ndryshimtarëve që ndodhin çdo muaj
 • Mos e ndal momentumin e zhvillimit personal
 • Mbaje veten përgjegjës kur paguan për 2 muaj 
 • Kurse 5€
 • Fito zbritje 50% në kurset online qe i kemi
Regjistrohu

Kthimi i garantuar i pagesës 

Nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimet atëherë parat tuaja do të kthehen.

Qe çka po thojnë antarët e komunitetin për përvojën e tyre ...

 
 
 
 

Pyetjet më të shpeshta

Ka ardhë koha me vendosë veten n'listë të prioriteteve! Nëse ti nuk investon n'vetvete, atëherë kush ka me investu n'ty?