Kursi: Meditimi Për Mu

Qysh me u kujdesë për mendjen n'ditë t'sotit?

"Meditimi për Mu" osht një përvojë e cila osht e krijume që me t’ndihmu ty me praktiku meditimin që përshtatet me ritmin tënd të cilin duhesh ti me zbulu. 

Regjistrohu

Kursi : Mëngjesi Për Mu

Qysh me bo mëngjesin pjesën ma t’mirë t’ditës pa e sakrifiku gjumin? 

Mëngjesi Për Mu është vegël për ty për me zbulu mëngjesin tond ideal. Njerëzit mësojnë ndryshe dhe me ritme të ndryshme - dhe ky kurs është  kriju që ti me zbulu një ritëm që funksionon për ty. 

Regjistrohu