€39,99 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Mëngjesi Për Mu

"Na jemi liderët t'cilët jemi t'u i pritë." ~Barack Obama
Me pasë mëngjesin e fuqishëm osht çelësi për me u bo lideri/ liderja që je t'u e pritë.

Pyetja jem për ty osht...Çka je tu pritë? Regjistrohu tash!

Çka ki me përfitu ti:

  • Kursin me video Online 
  • Komunitetin e Ndryshimtarve 
  • Bonus: Masterclass te Meditimit (online)

Angazhimi jem ndaj teje osht i thjeshtë: ARRITJA E REZULTATEVE. Pjesëmarrësit e kalum mujnë me të tregu që unë shkoj përtej fushës së sfidës për me siguru rezultate transformuese. Nëse pjesmarrja n’këtë program nuk të sjellë rezultatet e dëshirueshme dhe nuk je i/e kënaqun me kursin, atëherë ekziston një garanci 100% e kthimit të parave. Si t'bohet pagesa, t'vjen një email me t'gjitha detalet. 

Çka po thojnë njerëzit:

Ti nuk bëhesh verzioni më i mirë i vetvetes rastësisht, t'duhet punë dhe të kesh përkrahjen e duhur n'kohën e duhur. Vendimi për me u bo pjesë e kursit ka qenë vendimi ma i mirë që e morra gjatë tërë vitit, dhe kam vendosur të vazhdoj të punoj me Mentorin si shok dhe mentor në mënyrë që me vazhdu me investu në mirëqenien time. Jepja vetes dhuratën e një komuniteti mbështetës dhe një trajneri personal dhe një mentori (emri i të cilit është Mentor), i cili do të jetë tifozi më i madh gjatë rrugëtimit tënd.

Bulëza Koci - CEO tek EuroZ